Aanbod Birdhouse

Samen groeien

Ieder zijn eigen plek! Doen waar je goed in bent! Het aanbod van Birdhouse online is gericht op het faciliteren en ondersteunen van ondernemers die werkzaam zijn in het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingswerk.  In de afgelopen periode van collectieve vertraging is voor meer mensen duidelijk geworden dat het heerlijk is om af te zijn van het ‘moeten’.  Als ondernemer loop je tegen een scala van noodzakelijke activiteiten aan die je vaak lang niet allemaal beheerst of leuk vindt om te doen.  Als iedereen op zijn eigen plek datgene doet waar je echt blij van wordt, goed in bent, kunnen we moeiteloos meer groei en overvloed creëren. 

Daarnaast bouwen wij samen met onze klanten aan een platform waarop een rijk aanbod van verschillende en verrassende combinaties van trainingen, individuele sessies, workshops en retraites te boeken zijn.  We werken met ondernemers die mooie plekken bieden voor allerlei verschillende activiteiten. Wij geloven dat we in een netwerk van bezielde mensen samen meer kunnen bereiken.  Deze tijd vraagt om afstemming, beleving en vrijheid om het volledige potentieel te kunnen leven. Samen meer zijn. 

Support

Support is de kracht en de kern van Birdhouse online. Doen waar je goed in bent, doen waar je energie van krijgt! 

Marketing

Om klanten te binden en te boeien ontkom je als ondernemer er niet aan om iets te doen aan marketing. Zichtbaar worden zijn is belangrijk.

Website design en hosting

Als de basis goed is, dan voorkom je een hoop problemen en kun je moeiteloos verder groeien.

Vormgeving

Een krachtig logo, aansprekende foto's, een vormgeving die klopt bij jou en datgene wat jij wilt uitstralen.

Birdhouse online platform

Birdhouse online bouwt aan een platform waar iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei & ontwikkeling terecht kan.

© Birdhouseonline 2020