Vormgeving

Logo
Je eigen huisstijl. We ontwerpen een logo voor je. Dit stemmen we goed met jou af. Je krijgt van ons het originele logo in pdf (vector), in jpg en png formaat zodat je deze zelf kan gebruiken voor wat jij wilt doen.

Eigen visitekaartjes
We ontwerpen een aansprekend visitekaartje voor jou met jouw gegevens en bedrijfslogo. Dubbelzijdig in full color gedrukt (off set) op 300 grams natuurkarton in een oplage van 500 exemplaren. 

Flyer
Ontwerp A5 flyer dubbelzijdig en inclusief stockfoto's uit de adobe collectie. 
Drukwerk (off set): 1000 stuks full color op 170 gram mat MC papier. Tekst in overleg.


Ansichtkaart
We ontwerpen een unieke kaart voor jouw bedrijf. Prijs is inclusief stockfoto en klaarmaken voor de drukker. Een A6 ansichtkaart gedrukt op 300 grams karton en full color voorkant en achterkant in een ansichtkaart opmaak (1 kleur).

Oplage 1000 exemplaren (gedrukt). Fijn om uit te delen of om jouw klanten mee te verrassen. De kaarten worden bij jou afgeleverd ( op 1 adres in Nederland).

Tegen meerprijs krijg je een eigen QR code op de kaart die verwijst naar jouw website, een document of een emailadres.

Roll up banner
Een mooie rolbanner om makkelijk mee te nemen . Ontworpen in jouw eigen huisstijl. inclusief een stockfoto uit de adobe collectie. 
Roll up banner geprint op 510 grams scheurvast spandoek.

Hierboven hebben we de meest gevraagde mogelijkheden omschreven. Alles kunnen we afstemmen met jou. Het drukwerk wordt bij jou afgeleverd ( op 1 adres in Nederland).

© Birdhouseonline 2020