Samen meer zijn

Zonder ik geen wij. Samen groeien, verbinden en inspireren. Maar bovenal ben ik ik en jij jij en doen we allebei waar we echt blij van worden. Vaak is dat ook waar je goed in bent. Het partnership dat wij aangaan met onze klanten is gebaseerd op dit uitgangspunt. 

Juist nu willen we samen met onze klanten impact vergroten, elkaar helpen en versterken. 

We stellen onszelf graag even voor.  

Luc Gillet

Ondernemer

Een duidelijke focus! Ik sta op mijn plek als ik creer, mooie dingen maak, onderneem en kan faciliteren. Een goede vormgeving, oplossingen en het doorvoeren van innovaties zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is wat ik doe voor de klanten van Birdhouse online. Ik ben zelf al jong geinteresseerd geraakt in persoonlijke ontwikkeling. Avatar, systemisch werk, NLP, maar vooral de Quantum Fysica hebben mij geholpen om steeds vrijer te gaan bewegen en denken. Progressie en doen wat ik wil doen. Het boek van Michael A. Singer, The Untethered Soul, heeft mij bijvoorbeeld veel gebracht op een praktische manier. 

Mijn vader was een ondernemer in hart en nieren,  de 'uitvinder' van de Mentos snoepjes en de eerste officiele sponsor van het Nederlandse elftal. Ik ben als twintiger begonnen als zelfstandig ondernemer. Van vormgeving, pioneer op gebied van POD, fotograaf tot een eigen reclamebureau.  Met de creatie van Birdhouse online komt alles waar ik op 'aanga' en waar ik echt toegevoegde waarde in kan bieden voor onze klanten, bij elkaar.  Samen met Mirjam, is het een belevingsplek waar onze gezamelijke drijfveren Overvloed, Afstemming, Beleving en Vrijheid moeiteloos samen komen met het ondernemerschap. 

Mirjam Halkes

Ondernemer, opsteller & trainer

Het samenvallen met jezelf in datgene wat je doet, is een bijzonder kado.  Zichtbaar zijn of worden is voor mij altijd synoniem geweest voor hard werken, mijn best doen. Het is een persoonlijke missie om met bewustzijnswerk  velen te inspireren. Iedereen heeft een eigen, unieke plek, voor mij is de plek als opsteller, trainer en medeoprichter van Birdhouse online waarachtig en vervullend.  Het stelt mij in staat om de vele mogelijkheden op gebied van persoonlijke ontwikkeling onder de aandacht te brengen maar ook om ondernemers te ondersteunen in de processen die vaak onnodig veel tijd en energie kosten. Ik beschik over ruim 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening als consultant en strategisch beleidsmaker op gebied van kwaliteitsborging, duurzaamheid, circulariteit en veiligheid.. Ik heb Reseth Opstellingen opgericht en ben partner in Wel Opstellingen.

Toen ik zelf in aanraking kwam met het systemisch werk gebeurde er iets wonderlijks. Een bedding, rust en vanzelfsprekendheid kwam over mij heen. Alsof ik voeten kreeg die diep geworteld zijn in vele lagen en van waaruit een moeiteloze energie en helderheid zich vrijmaakt.  Mijn ontwikkeling als trainer en opsteller laat zich niet omschrijven ‘ als hard werken’ maar als iets dat er gewoon is en waarin ik mag  onderzoeken wat nieuwe antwoorden en inzichten kunnen zijn. Ook deze ervaring neem ik mee in Birdhouse online.  

© Birdhouseonline 2020